REVIEWS

Dewi de Lange
Dewi de Lange
12:46 17 Apr 24
Ik luister met veel enthousiasme naar je postcast. Je deelt veel kennis dmv van herkenbare ervaringen waardoor je de informatie goed tot je kunt laten komen. Je site is helder en overzichtelijk om gevuld met waardevolle informatie
Johan Speksnijder
Johan Speksnijder
11:56 04 Jul 23
Wat een topinzichten heeft en deelt Deborah – alles gericht op jouw persoonlijke groei en jouw unieke pad! Ze is heel open in alles wat ze constateert, maar alles draait om jouw welzijn en ontplooiing! Dank Deborah, ik kan je bij iedereen aanbevelen!
Debbie K
Debbie K
19:07 26 Jun 23
Ik luister al een tijdje met heel veel interesse naar de podcasts van Deborah! Super inspirerend is haar visie op spiritueel leiderschap. Haar conclusies zijn raak en geven veel verhelderende inzichten. Zeker een aanrader, ik blijf luisteren!!!
Kristien Geurts
Kristien Geurts
16:13 26 Apr 23
Deborah is enorm krachtig in het duidelijk verhelderen wat de kracht van een astrologische visie op het leven is. Haar optimisme en levenslust werken aanstekelijk. Respect!
tankagabber
tankagabber
15:34 15 Apr 23
Heel fijn om naar Deborah te luisteren, mooie tips. Erg liefdevol gesproken.
Hans Steensels
Hans Steensels
07:42 12 Apr 23
super inspirerende podcast van deze enthousiaste Deborah !
Y Willems
Y Willems
18:38 07 Dec 22
Interessante materie. Inmiddels nog 11 podcasts te gaan van Deborah dan heb ik ze allemaal gehoord binnen één week waarvan 5, 6, 7, 8 en 31 dubbel geluisterd. De getallen, daar wil ik nog meer info over. Ik spreek je snel. Yvonne
Bert Kunst
Bert Kunst
08:07 19 Oct 22
Deborah heeft mij heel goed geholpen een switch te maken in en met mijn business. Zeer indrukwekkend hoe zij de vertaalslag weet te maken van mijn astrologisch profiel naar mijn business strategie. Echt heel bijzonder! Een no-brainer om haar als adviseur in te schakelen.
Jantine Tonjes
Jantine Tonjes
18:01 11 Oct 22
Deborah heeft een heel persoonlijke aanpak. Ze heeft zich heel erg goed en uitgebreid voorbereid. Vervolgens weet ze heel goed de pijnpunten te raken op een liefdevolle manier maar ook heel duidelijk je mee te geven waar je potentie en groei zich in bevindt. Ze is heel eerlijk op een liefdevolle manier. Ze vertelt waar je kracht in zit en wat je stappen kunnen zijn naar succes in je business. Ze legde mij in de watten (fijne locatie met lekker eten) Deze zeer persoonlijke aanpak trok mij vantevoren al en daarin ben ik alleen maar bevestigd. Een tip die zij onder andere had voor mij is super specialiseren om hierdoor duidelijker te worden voor mijn werving van klanten.Voor ondernemers die vastlopen of het even niet meer precies weten kan Deborah zeer verhelderend zijn. Je krijgt goede tools om verder te kunnen gaan.
ERE BEL
ERE BEL
09:32 10 Sep 22
Ik heb Deborah telefonisch en per mail gesproken. Zij is zeer vriendelijk en geïnteresseerd. Zij geeft n grote passie en kennis voor haar beroep en straalt dat ook uit! Op dit moment is samenwerking met haar nu niets voor mij maar misschien in de toekomst
Lisette van Neck
Lisette van Neck
05:52 11 Jul 22
Wat een bijzondere en unieke ervaring is de Live dag met Deborah!Met haar enorme kennis en passie voor haar vak weet ze alle puzzelstukjes van je leven weer op hun plaats te laten vallen .Doelgericht en met de juiste inzichten en tools om je pad mee verder te bewandelen…..Deze dag is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven en dat gun ik iedereen!Lieve Deborah, ik ben nog elke dag dankbaar en ik kom zeker bij je terug voor je andere programma’s 💞
Natalija Kondrasjowa
Natalija Kondrasjowa
13:19 29 Mar 22
Ik heb deborah ontdekt via haar podcast op Spotify. Vanaf toen is mijn interesse in astrologie gaan spelen. Ik had vervolgens mijn stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld. Ik had een simpele vraag en ik was benieuwd of zij mij daar wat meer over kon vertellen. Het gesprek was veel meer dan dat ik verwacht had. Ze heeft me zoveel inzichten gegeven en dat in 1 telefoontje. Het was duidelijk en helder. Blij dat ik haar benaderd heb.
Mircea Doornbos
Mircea Doornbos
17:43 29 Nov 21
Deborah heeft mij begeleid in zeer intensief proces van persoonlijk leiderschap. Tijdens deze zoektocht heeft zij mij geleid naar het her-ontdekken van mijn krachten, zodat ik nu als professionele crisismanager, kan zijn wie ik ben. Haar kijk op zingeving en voldoening slaat hierbij naadloos aan. Door haar vertaling van de horoscoopanalyse sta ik weer volledig in mijn kracht en maak ik het verschil in deze onzeker wereld. Met een scherp oog voor detail kan ik daarom goed en snel de vertaling maken en inspelen op de behoefte. Door te faciliteren en te coachen laat ik de afdelingen excellereren. Ik streef naar het hoogst haalbare resultaat en optimale tevredenheid middels strategische conceptontwikkeling met een focus op innovatie & inspiratie
Leonoor Visker
Leonoor Visker
21:00 26 Nov 21
Deborah zet je met beide voeten liefdevol en met een heldere boodschap en actieplan (weer) op je pad. Haar begeleiding is zeker een aanrader!
Gabriela
Gabriela
10:22 09 Nov 21
Hele lieve vrouw die echt de tijd voor mij heeft genomen en mij goed heeft geholpen.
Es
Es
09:21 09 Nov 21
Deborah heeft mij enorme inzichten gegeven. Dit met veel liefde en oprechte verbinding!Er zijn dingen in gang gezet voor mijn pad, zowel professioneel als persoonlijk. Op alle bewustzijnsniveaus is er iets aangeraakt en kan nu tot uiting en ontwikkeling gaan komen. Ik ben je dankbaar voor je hulp. Je gaat nog van mij horen!! Veel liefs Esther Wolvenhart.
Mariel Van Egmond
Mariel Van Egmond
12:52 08 Nov 21
Goede uitleg helder professioneel steeds weer nieuwe inzichten! ❤️
Viv Laqueen
Viv Laqueen
17:47 07 Nov 21
Ik ken Deborah via Facebook en van haar super interessante podcasts op Spotify.Ze heeft niet alleen een aangename stem om naar te luisteren maar ze weet heel goed waar ze over spreekt. Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd in een taal die door iedereen te begrijpen is.Het is jammer dat ik haar niet eerder ben tegen gekomen. Ik zou haar zeker onder de arm genomn hebben voor advies toen ik mijn eigen bedrijf nog had.Dus, mijn advies aan alle ondernemende vrouwen: Laat jullie de kans niet voorbij gaan om je te laten begeleiden door een vakvrouw als Deborah!
Isa van den Bosch
Isa van den Bosch
14:18 05 Sep 21
Dankzij Deborah heb ik meer inzicht in mijzelf en mijn keuzes gekregen. Deborah liet mij op een fijne manier kennismaken met de wereld van de astrologie en zo ontdekte ik welke invloed mijn geboortedag en -tijd invloed kunnen hebben op mijn gedachtes en mijn handelen.Dank je wel voor het fijne gesprek Deborah. Het heeft mij ontzettend veel gebracht 🙏🏻❤️
Naomi Beikes
Naomi Beikes
12:18 05 Sep 21
Ellen Stokman
Ellen Stokman
17:41 31 Aug 21
Ik heb met Deborah gesproken, mijn geboortehoroscoop gekregen en ik luister haar podcasts.Ik wist al wat van astrologie, m.b.t. mij n zonneteken en ascendant.Maar door Deborah heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en begrijp ik nu bepaalde dingen, die ik voorheen niet wist.M.b.t. de liefde, m.b.t.werk en opleiding heb ik bevestiging gekregen.Ik vind Deborah heel toegankelijk, warm, persoonlijk en met haar uitleg heel concreet.Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.
stijn kunst
stijn kunst
18:06 17 Aug 21
Dominique Wielfaert
Dominique Wielfaert
12:22 17 Aug 21
Deborah heeft een mooie, interessante, indringende postcast. Ze heeft een prachtige stem rustgevende stem. Ze is gepassioneerd en dat voel je. Ik kan nog meer vertellen maar ik zou zeggen, luister haar podcasts, super vrouw.
Linata
Linata
19:54 19 Feb 21
Deborah heeft oog en hart voor de mens en zorgt met haar aanpak dat zij het diepere raakt. Niets zweverig of vaag maar passend in de realiteit bij jou! Mooie aanvulling voor jezelf als voor je team om elkaar dieper te leren kennen. ❤️
Armanda Janssen
Armanda Janssen
15:10 08 Feb 21
Wat een openbaring! Altijd was ik geïnteresseerd in Astrologie maar het was ook altijd wat vaag. Iedereen kon er wel wat uithalen. Deborah is niet vaag maar juist heel direct. Daarbij ook doelgericht en enorm empathisch. Absoluut een aanrader.
Angela van der Hout
Angela van der Hout
08:23 02 Feb 21
Super kundig en professioneel en het klopt ook echt wat er in de sterren staat. Mooie en bijzondere ervaring🙏 Nogmaals dank Deborah
Aletta de Haan
Aletta de Haan
13:05 01 Feb 21
Jessica Hoekstra
Jessica Hoekstra
22:13 31 Jan 21
Deborah heeft mij in de moeilijkste periode van mijn leven met haar visie kracht weten te geven, waardoor ik het tij heb kunnen keren.Ik heb langzaam weer geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en mijn hart weer leren wat open te zetten. Waardoor ik de negatieve spiraal achter mij heb kunnen laten…Bedankt lieve schat.Deborah is de autoriteit in Nederland en België als het gaat om astrologie gekoppeld aan businessstrategie.
Deborah neemt je op een down to earth manier aan de hand mee op een reis ‘door het heelal’ en de invloeden hiervan op jouw persoonlijkheid.Super interessant en ontzettend leuk! Een aanrader voor iedere vrouw die zich bewust(er) wil worden van haar eigen pakket vol kwaliteiten. Hierdoor kan je goede keuzes in zelfontwikkeling maken, waardoor jij en daardoor ook jouw business nóg beter tot zijn recht komen.Bedankt voor de mooie inzichten! ✨
Schelte Meinsma
Schelte Meinsma
20:14 30 Jan 21
Deborah is geweldig! Eén en al passie en toewijding voor haar ‘vak’ Astrologie. Ik had de mazzel dat ze, ondanks ze exclusief op vrouwen richt, mijn geboortehorosocoop van a tot z wilde analyseren. Ik ben entrepreneur en wil altijd alles weten wat er te koop is op vlak van de psyche. De analyse die Deborah maakt vanuit de sterren is hemels en geeft prachtige unieke inzichten. Heb er veel aan gehad en nog steeds!Deborah Cabau heeft een authentieke aanpak. Ze is magisch, praktisch en logisch.Wat mij betreft is zij top of the bill.Kortom, een aanrader om je door haar te laten adviseren.
Google Account
Google Account
19:15 30 Jan 21
Veel mensen weten niet dat astrologie veel omvattender is dan wat je in leest in rubrieken van populaire blaadjes. Astrologie is een instrument om jezelf beter te leren begrijpen. Het biedt inzicht in je karaktereigenschappen en potentie. Wat je hier te doen hebt op aarde, hoe je ziel zich zal ontvouwen, waar je kwaliteiten liggen en welke thema’s je in dit leven te verwerken krijgt.Deborah beheerst astrologie als geen ander. Zij weet tot je diepste essentie door te dringen en de woorden die zij daarbij zorgvuldig uitkiest geeft naast een warm gevoel ook het gevoel dat ze je altijd al heeft gekend. Ze begrijpt waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat. Daarnaast beschikt zij over veel wijsheid, psychologisch inzicht en transformerende gaven. Het meest waardevolle is dat zij de vertaalslag kan maken van je geboortehoroscoop naar je businesstrategie. Hoe je dus jouw goud kan verzilveren. Echt ontzettend bijzonder en rete goed.Deborah Cabau, ik ben fan van je werk.
Gerlofke Fopma
Gerlofke Fopma
17:02 30 Jan 21
Lieve Deborah,Dank voor je professionele aanpak.Je warme persoonlijkheid.Tools waarmee ik naar huis ging.Liefs Gerlofke
Priscilla Traets
Priscilla Traets
17:38 28 Jan 21
Deborah Heb ik persoonlijk leren kennen tijdens de powerlunch, waar zij ons meenam in de kracht van astrologie in combinatie met zakelijke mogelijkheden. Een ontzettend liefdevolle, sterke en wijze vrouw die vanaf het moment dat ze begint te spreken al je aandacht heeft. Met haar warme persoonlijkheid voel je direct de warmte die ze bij zich draagt!
Erik Doornbos
Erik Doornbos
07:03 28 Jan 21
Essie koster
Essie koster
11:36 27 Jan 21
Deborah neemt alle tijd voor je en besteedt veel aandacht aan het uitwerken van jouw horoscoop. Je krijgt van haar een persoonlijk dossier met een prachtig uitgewerkte horoscoop . Zo heb je altijd een mooi naslagwerk. Bovendien wordt de sessie die ze met je doorneemt voor je opgenomen zodat je het altijd terug kunt luisteren wanneer je wilt. Deborah gaat professioneel te werk neemt jouw vragen en opmerkingen uiterst serieus. Een warme persoonlijkheid heeft ze en ze stelt jou als cliënt centraal!
Imogen Westerhof
Imogen Westerhof
06:35 27 Jan 21
Deborah is geweldig om mee te sparren. Ze luistert goed en weet de vinger op de zere plek te leggen. Het was voor mij een echte eye opener, die ik iedereen aan kan raden. Heb meer inzicht gekregen in mijn eigen persoon.Dank lieve Deborah voor deze ervaring! 💋
Harma Barelds
Harma Barelds
17:13 26 Jan 21
Een tijd geleden heb ik bij Deborah mijn horoscoop laten maken.Deborah weet echt alles over astrologie en vertelt er met veel enthousiasme over. Ze nam ook de tijd voor duidelijke uitleg en het beantwoorden van vragen en ik kreeg een mooie rapportage mee.Daarnaast was het ook nog eens erg gezellig 🙂 Dus als je jezelf een cadeautje wilt doen dan kan ik haar zeker aanraden.
Angie Kamerling
Angie Kamerling
15:52 26 Jan 21
Bob van Kasbergen
Bob van Kasbergen
15:13 26 Jan 21
Zeer tevreden! İk heb een skype consult gehad met Deborah.Het consult duurde uiteindelijk iets langer dan een uur en ik heb veel waardevolle en gedetailleerde informatie gekregen, ik wist niet dat dit mogelijk was doormiddel van astrologie.Eigenlijk laat ze zien welke missie jij hebt hier op aarde mbt werk/relaties/gezondheid/gelukEcht een aanrader! Ook voor mannen.
Een super fijne dame, die samen kijkt naar wat je nodig hebt om zelf verder te komen, met behulp van wat de sterren je meegeven . Superblij !
Sonja Egberts (Adtrem)
Sonja Egberts (Adtrem)
14:34 26 Jan 21
Deborah is erg professioneel maar met name ook zeer betrokken.
Leyla Yilmaz
Leyla Yilmaz
14:29 26 Jan 21
Ik kan het iedereen aanraden! Ik heb er enorm veel aan gehad en mooie inzichten gekregen. Deborah je bent een topper! Bedankt!
Fimke Jongejan
Fimke Jongejan
13:59 26 Jan 21
Kalin Lebrun
Kalin Lebrun
13:52 25 Jan 21
Deborah maakt treffende analyses en weet uitstekend de vertaalslag te maken van astrologie naar strategie. Down to earth en met veel begrip en inleving. Een aanrader!
Ellis Bossers
Ellis Bossers
13:01 21 Nov 20
Een sessie met Deborah is echt een kado aan jezelf. Haar unieke mix van HR en business ervaring gecombineerd met astrologie heb ik als zeer waardevol ervaren. Ontzettend leuk, persoonlijk, nuttig en er is heel veel van haar voorspellingen uitgekomen!
Gerlanda Drenth
Gerlanda Drenth
11:13 30 Oct 20
Jolanda Hielema
Jolanda Hielema
15:06 12 Oct 20
Deborah kende ik al best een tijdje. Ze was een vaste klant in mijn salon. Fijne gesprekken hadden we. Wat mij opviel was hoeveel kennis zij had van “energieen”. Ze raakte er maar niet over uitgepraat, ze was er vol van. Voor mij was het abracadabra en misschien zelfs ietwat zweverig, maar ze praatte er met volle overtuiging en enthousiasme over. Op de een of andere manier greep het mij wel aan. De manier waarop ze er over sprak was zo passievol….Ondertussen heeft zij een prachtig bedrijf opgezet waarin zij mensen helpt beter inzicht te geven in hun leven.Zo heb ik ook gebruik gemaakt van haar skills. Ik dacht ik doe het gewoon, en ik onderging een astroconsult. Wat zij enkel nodig had was mijn geboortedatum, -tijd en -plaats. Aan de hand van de maanstand van dat moment kon zij zien hoe ik opgegroeid ben, hoe het nu met mij gaat en hoe het verloop van mijn leven globaal er uit zou zien. Op verschillende gebieden gaf me dat veel duidelijkheid. Ik ben een nuchtere Drent, maar bewonderenswaardig hoe zij het telkens bij het goede eind had. Zowel privé als zakelijk. Ik ben een succescol zzp’r. Toch sta ik altijd open voor verbetering en ontwikkel ik mij graag. Ook op dat vlak gaf Deborah mij goede inzichten en handvaten.Omdat het niet mijn vakgebied is, maar het wel mijn interesse heeft, was ik blij met de audio opname die ze mij toestuurde. Zo kon ik alles nog eens rustig terug luisteren. Af en toe pak ik het er bij als ik even weer van de rails ben.Buiten haar deskundigheid en professionaliteit, vind ik Deborah ook een hele leuke en lieve vrouw. Deborah is laagdrempelig en erg toegankelijk. Iedereen zou een astroconsult voor zichzelf over moeten hebben!Dankjewel Deborah, succes met je mooie bedrijf!
Thea van Dijk Gallery
Thea van Dijk Gallery
07:57 12 Oct 20
Lieve Deborah,Je hebt de missie om van iedere vrouw een powervrouw te maken, door op basis van haar astrologisch profiel te coachen. Zo zocht ik ook en vond ik bij jou alle bevestiging dat ik mijn juiste pad bewandel. Hoe mooi om te zien dat mijn creativiteit, zoektocht naar avontuur en mijn doel om de wereld van schoonheid te voorzien terug te zien is in mijn horoscoop! Jij legt het fantastisch uit, met veel liefde passie en geduld, je bent een vakvrouw!En hoe gaaf dat we er tijdens deze sessie achter kwamen dat ik de uitverkorene was om jouw covers te mogen creëren voor jouw 12 horoscoopboeken! Dat was een avontuur op zich met een superresultaat!Lieve Deborah, dank je wel en dat er maar veel vrouwen hun superkracht mogen vinden bij jou! ❤️
Marco Lemstra
Marco Lemstra
06:10 07 Oct 20
Ik wil Deborah erg bedanken voor het maken van mijn geboortehoroscoop. Er is zoveel tijd en liefde in gestoken. Voor mij was de reading echt een verrijking voor mezelf. Het gaf me net het extra beetje informatie waarvan ik wist dat het er was maar nooit zo goed wist waar het vandaan kwam en hoe ik het moest plaatsen. Ik ben heel blij dat ik de reading heb gedaan en altijd kan terug lezen. Een aanrader en zeker ook voor mannen. Dank Deborah voor deze speciale ervaring💖
Donata van der Rassel
Donata van der Rassel
11:25 28 Sep 20
Ik heb Deborah leren kennen als een bevlogen professional die met haar mateloze inzet en energie haar kennis met de wereld deelt. Als astrologisch businesscoach biedt zij een hele waardevolle manier om naar de persoon achter de business te kijken. Bedrijfsgroei gaat immers altijd samen met persoonlijke groei. Hoe meer kennis je hebt over jezelf; je talenten, krachten, maar ook je zwaktes, hoe succesvoller je business. Deborah is to the point en geeft je heldere adviezen.
Aradia van Lissum
Aradia van Lissum
05:38 22 Sep 20
Deborah is een hartelijke en lieve vrouw. Ze heeft voor mij een uitgebreide geboortehoroscoop gemaakt op het moment dat ik met veel vragen zat waar ik zelf de antwoorden niet van kon vinden. Hiermee heeft ze me geholpen weer verdere stappen te kunnen zetten.
mariska van kasbergen
mariska van kasbergen
15:43 21 Sep 20
Erg blij met de ‘lezing’ die ik heb ontvangen. Hierdoor krijg je nog meer inzicht in wie je bent als persoon.
Annelies Kaan
Annelies Kaan
11:55 21 Sep 20
Een tijd geleden kreeg ik een astroconsult van Deborah Cabau cadeau. Ik stond er positief maar ook enigszins skeptisch tegenover: wat zou het toevoegen? De astrologische voorspellingen die je in tijdschriften leest zijn altijd zó algemeen, daar kan ik nooit zoveel mee. Maar oh mijn hemel, wat werd ik door Deborah verrast! Op basis van mijn geboortehoroscoop schetste ze mijn karakter echt spot-on! Tot in de kleinste details kon ze me vertellen hoe ik was, wat voor werk bij mij paste, hoe mijn relatie eruit zag en hoe ik was opgevoed. Ik was flabbergasted, het was zó raak!Een paar maanden geleden ben ik daarom nóg een keer naar Deborah gegaan. Nu met specifieke vragen over mijn bedrijf. Ik ben copywriter en ik heb het altijd zó druk, dat ik het idee had dat ik bepaalde keuzes moest gaan maken. Ik vroeg Deborah welke keuze het beste bij mij zou passen. Ik zocht eigenlijk bevestiging, maar zij verraste mij met een totaal nieuwe invalshoek, die zij op basis van mijn astrologisch profiel perfect bij mij vond passen. Ik moest even aan het idee wennen, maar inmiddels zie ik dat ze helemaal gelijk had, en ben ik stappen aan het maken om mijn bedrijf op die manier in te richten. Heel waardevol; ik gun iedereen zo’n sessie met Deborah!
Carola Fernhout
Carola Fernhout
19:01 19 Sep 20
Samen met Deborah gekeken naar mijn astrologische profiel met betrekking tot mijn werk. Dat gaf mooie inzichten in de stappen die ik wilde gaan zetten. Het resultaat is dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart.
Marisa Drent
Marisa Drent
17:20 17 Sep 20
Kijkend naar mijn mogelijkheden, heeft Deborah mij de ruimte gegeven om mij thuis te laten voelen in een nieuwe optie, een nieuw hoofdstuk heeft zich ontvouwd voor mij. Zij is een Ram en kan jou niet anders als dit Teken je hierin het Beste Advies geven. Kijken en Adviseren naar ieders nieuwe mogelijkheden. Een Vakvrouw!Liefs M.D
Marije Boot
Marije Boot
15:32 17 Sep 20
Deborah heeft het vermogen om op een hele betrokken persoonlijke manier haar ongelooflijke bron van kennis over de astrologie en mensen op een prachtige, integere manier aan je terug te geven. Informatie die zo helpend is om jezelf beter te begrijpen en ook als leidraden voor mijn leven. Ik ben elke keer onder de indruk in wat ze me kan terug geven.
Miranda de Groot
Miranda de Groot
14:52 17 Sep 20
Ik heb Deborah leren kennen als een warme en bevlogen persoonlijkheid die haar vak goed verstaat. Naast haar drukke leven als coach, schrijver van 12 boeken en het runnen van haar business heeft ze altijd aandacht voor je als individu en biedt een luisterend oor. Ik vind het altijd fijn om met haar in gesprek te zijn en haar concrete tips en adviezen te horen. Een heerlijk mens om mee samen te werken 😉
Esther Bergsma
Esther Bergsma
13:40 17 Sep 20
Deborah heeft echt van haar passie haar beroep gemaakt en dat merk je in de manier waarop ze haar kennis en ervaring deelt in haar consulten.
Marieke van Riel
Marieke van Riel
08:45 05 Dec 19
Ruim een week geleden had ik een intakegesprek met Deborah via de telefoon. Alleen dit gesprek heeft me al heel veel gebracht! Deborah was eerlijk en praktisch, ze gaf tips en keek tegelijkertijd in mijn horoscoop wat wel en niet bij me past. Ik moest alles even laten bezinken, maar nu voel ik dat ik er écht mee aan de slag kan. Heel waardevol dus, dankjewel Deborah!
marjan muis
marjan muis
19:40 27 Oct 19
Deborah is een fantastische integere vrouw, die haar vak zeer goed verstaat!!Ze heeft voor mij mijn horoscoop gemaakt en dat gaf mij net het duwtje in de rug, die ik zowel privé als zakelijk nodig had. Zeer aan te bevelen als je bij jezelf het antwoord zoekt op de vraag achter de vraag…………..!
Jacqueline Koppelman
Jacqueline Koppelman
14:35 11 Oct 19
Het goud-DNA oftewel de Gouden Driepoot van Deborah Cabau bestaat uit haar onuitputtelijke kennis van astrologie, haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en haar bijzonder rijke familiegeschiedenis. Deze drie bronnen komen samen in een bijzondere kwaliteit: verbeeldingskracht. Deborah beschikt over het vermogen om alles zeer goed en helder onder woorden te brengen, creatief en beeldend, serieus en hier en daar met een vleug humor, en altijd eerlijk en integer. En uiteraard met de beide benen op de grond. Al is zij dat van geboorte, er zit geen woord Spaans bij. Deborah gunt de ander werkelijk het allerbeste en geeft daarvoor waardevolle inzichten, richtlijnen en tips.
Alinde de Wilde
Alinde de Wilde
08:04 20 Jul 19
Mijn VIP dag bij Deborah was een geweldig inspirerende dag. Zo fijn om als coach zelf gecoacht te worden. Deborah is een kei in het blootleggen van je potentieel en ze vertelt je onomwonden waar je valkuilen en leerpunten voor nu liggen. Heerlijk verhelderend. Een echte aanrader voor de ondernemende vrouw die een nog beter inzicht in zichzelf en haar bedrijf wil krijgen.
Maarten Jurjens
Maarten Jurjens
12:31 19 Jul 19
Carmen Welink
Carmen Welink
20:50 09 Jul 19
Jannet Kuntz
Jannet Kuntz
20:47 09 Jul 19
Fantastische sessie gehad bij Deborah. Nog steeds onder de indruk. Deze sessie heeft mij veel gebracht en nieuwe inzichten gegeven. Een echte vakvrouw! Aanrader voor iedere vrouw die meer uit haar leven wil halen ❤
O.K.E
O.K.E
20:13 09 Jul 19
Ongelooflijk hoe je aan de hand van je horoscoop tot zoveel aha momentjes komt. Deborah legt het goed en rustig uit en dat is super fijn. ❤
sander tilman
sander tilman
17:20 13 Jun 19
Dalarna Van der Kemp
Dalarna Van der Kemp
05:04 20 Jul 18
Wat een opheldering tijdens mijn VIP-dag!Deborah heeft me heel veel inzichten en aanknopingspunten gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk gebied.Ik weet nu waar mijn groeimogelijkheden liggen.Deborah leest en adviseert je als geen ander! Mijn astrologisch profiel gekoppeld aan mijn bedrijf en alle mogelijkheden die er zijn waren voor mij echte eye-openers.Super geïnspireerd ben ik aan de slag gegaan om mijn pianoschool naar the next level te brengen. Ik ben er klaar voor en Deborah heeft me de op veel fronten ideeën aangereikt en de laatste duw gegeven. En het voelt helemaal goed en het klopt bij de persoon die ik ben en waar ik nu sta in mijn leven. Erg dankbaar en kan zeker Deborah van harte aanbevelen aan ondernemende vrouwen. Je denkt dat je al veel weet en ziet, maar wacht maar totdat je een dag met haar hebt doorgebracht.
Marc Hut
Marc Hut
21:14 20 Feb 18
Dominique Goedhart
Dominique Goedhart
21:03 20 Feb 18
js_loader
deborah cabau Astrid Mast personal brand expert
Astrid Mast
Personal Brand Expert | Auteur ‘De Stijlbijbel’

Een VIP-programma bij Deborah gaat zoveel verder dan alleen een geweldige VIP-dag.

Ik heb het idee dat ik wel twee jaar vooruit kan met alle inzichten, ideeën, power en vertrouwen wat ik heb gekregen van Deborah nadat ik het VIP-programma bij haar volgde!

Deborah maakte op voorhand een minuscule analyse van mijn geboortehoroscoop en wat zij allemaal over mij kon vertellen en wist, was spot on, echt bizar.

Zo had ik de dag voordat ik naar haar toeging besloten een boek te gaan schrijven. Alleen twijfelde ik er enorm aan of het wel het goede moment was. Mijn vader was net overleden en ik was mantelzorger voor mijn zeer kwetsbare moeder geworden, wat me veel tijd kost. Tijdens de VIP-dag vroeg ze meteen of ik dit jaar wat ging publiceren, omdat het zó het moment voor mij en mijn business is, las ze in mijn geboortehoroscoop. En toen wist ik het zeker! Gas erop en schrijven maar. Het gaf me zo’n opluchting en vertrouwen om door te gaan.

Ondertussen heb ik mijn boek, ‘De Stijlbijbel‘ geschreven en ook daar heeft Deborah me enorm mee geholpen. Ze inspireerde me, had geweldige ideeën en ze daagde me uit om in een veel grotere versie van mezelf te stappen. Ik ben dé personal brand expert van Nederland en mag nu toch echt mijn grootsheid omarmen en mijn positie claimen.

Voor mijn verdere business zag ze ook magische mogelijkheden en gaf ze me inzichten wat het beste bij mij past. Zo is de ASTRID-methode ontstaan die ik nu aan het finetunen en uitrollen ben voor een hele leuke nieuwe doelgroep. Hierop was ikzelf niet snel gekomen, maar deze voelt zo goed en past bij mij waardoor ik me nog meer kan onderscheiden als businesscoach.

Mijn positionering heb ik nu nog veel scherper gekregen als dé expert in personal branding én als auteur van ‘De Stijlbijbel’. Ik weet wat ik te doen heb.

Weet dat ik echt heb getwijfeld om in te stappen omdat ik het programma een enorme investering vond. Maar ik heb geen moment getwijfeld over of het mij genoeg zou opleveren. Ik voelde tot in mijn tenen dat dit VIP-programma precies is wat ik nodig had. En dát gevoel heeft mij nog meer bevestigd dat ik echt altijd op mijn intuïtie kan vertrouwen.

Nogmaals dank Deborah voor alles wat je inmiddels voor mij hebt betekend. Ik voel me nog dagelijks gesteund door jou, terwijl ik alweer een half jaar geleden bij je was❣️

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Esther Bergsma
Esther Bergsma
Eigenaar Hoogsensitief.nl / HSP Expert / keynote spreker / auteur van diverse HSP-boeken

Deborah heeft op basis van haar HRM-kennis en haar gedegen astrologische kennis een nuchtere kijk op talenten en valkuilen. Ze kan treffend verwoorden waar kansen liggen om het optimale uit mensen te halen. Deborah is een warme en wijze coach, die je weer het hele plaatje laat zien. Aanrader, zeker wanneer je op een kantelpunt staat of je een spiekbrief wilt van je leven.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Linata Rutgers
Linata Rutgers
Eigenaar en DGA Verzuim & Zo / bestuurslid regiobestuur VNO NCW MKB Drenthe, bestuurslid Regioraad Noord Kamer van Koophandel

Deborah haar aanpak is heel erg op de mens af. Door haar kijk op het individu is zij in staat iemand inzichten te geven waar hij of zij in haar loopbaan zeker wat mee kan. Niet zweverig maar concreet en in Jip en Janneke taal. Ze heeft mij inzichten gegeven waardoor ik me begrepen voel en met meer vertrouwen een nieuwe weg ben ingeslagen. Zij begrijpt mij. Spot on!

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Janneke Huijben
Janneke Huijben
Eigenaar Ruimte geeft Rust / stresspreventiecoach / professional organizer

WOW! dat was mijn eerste reactie nadat Deborah mij liet kennismaken met deze fantastische tool; mijn astrologisch profiel. Aan de hand van slechts geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd heeft Deborah een schat aan informatie naar boven gehaald waar ik van onder de indruk ben.

Het is geen standaard verhaal waar ze mee komt, maar echt zeer persoonlijk. Zo vertelde ze me iets over mij waarvan ik diep van binnen weet dat het speelt, maar verder niemand. Het is alsof ze recht in je ziel kan kijken.

Hetgeen mij heel erg aanspreekt is dat wat ze me teruggaf alles behalve zweverig is. Zelfs het tegenovergestelde. Het is mooi en bijzonder om op deze manier meer over jezelf te weten te komen en nog mooier om zo de diepte in te gaan.

Als je behoefte hebt aan inspiratie, verdieping, of nog meer uit jezelf wilt halen als persoon of als ondernemer, dan beveel ik je Deborah zeer zeker aan!

Ze komt op mij over als een warme persoonlijkheid, zegt wat ze ervan vindt op een directe, maar prettige manier. Ik zie deze wijze van coaching als een zeer onderscheidende manier van persoonlijke ontwikkeling. Erg mooi en heel waardevol.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Rosa van Veen
Rosa van Veen
Eigenaar opleidingscentrum paardencoaching / paardencoach

Deborah is niet alleen een geweldige persoonlijkheid, een lief mens, ze is ook een ‘kei’ in wat zij doet. Zij coacht mensen naar de top.

Mijn ervaring met Deborah; ze haalt het beste in de mens naar boven. Ze heeft ‘vuur’ in mij los weten te maken. Net op het juiste moment heeft zij mij weten te triggeren om nog veel meer uit mijn bedrijf te gaan halen, nu en in de toekomst. Daardoor ervaar ik nog meer zelfvertrouwen, zie ik nog beter wat mijn hoofdtaken zijn en weet ik mij nog beter te verdiepen in mijn klanten.

Deborah is enthousiast, eerlijk en denkt in grote lijnen en mogelijkheden. Daarbij neemt ze de tijd die nodig is voor haar klant en voelt zij goed aan wat nodig is om het beste uit de ander naar voren te halen.

Opdat zij nog veel ondernemers verder mag gaan helpen! Je krijgt concrete tips om jouw business beter vorm te geven en om je daadwerkelijk verder te ontwikkelen. Echt zaken waar iedere ondernemer veel aan heeft.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Annelies Ludwig-Kaan
Annelies Ludwig-Kaan
Eigenaar SterkStaaltje / communicatiestrateeg / copywriter / copycoach

Deborah’s gaf me veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, zowel in mijn zakelijk als privé. Alles was ze zei was herkenbaar en vormde óf een nieuw inzicht, óf een bevestiging van iets wat ik eigenlijk best wist maar nog niet helemaal durfde toe te geven aan mezelf.

Maar wat voor mij het waardevolste was, was dat Deborah deze inzichten direct koppelde aan praktische adviezen. Geen zweverig gedoe, maar hele concrete adviezen en tips. Doordat Deborah haar grote kennis van astrologie combineert met haar jarenlange ervaring als HR-manager en coach voor professionals, heeft ze een hele grote meerwaarde als business coach. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak heb ik hele bruikbare adviezen gekregen, die ik meteen kan toepassen om zowel als mens als ondernemer verder te groeien.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Jacqueline Koppelman
Jacqueline Koppelman
Boek en tekstsupport / beeldend kunstenaar / levenscoach

Het goud-DNA oftewel de Gouden Driepoot van Deborah Cabau bestaat uit haar onuitputtelijke kennis van astrologie, haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en haar bijzonder rijke familiegeschiedenis. Deze drie bronnen komen samen in een bijzondere kwaliteit: verbeeldingskracht.

Deborah beschikt over het vermogen om alles zeer goed en helder onder woorden te brengen, creatief en beeldend, serieus en hier en daar met een vleug humor, en altijd eerlijk en integer. En uiteraard met de beide benen op de grond. Al is zij dat van geboorte, er zit geen woord Spaans bij.

Deborah gunt de ander werkelijk het allerbeste en geeft daarvoor waardevolle inzichten, richtlijnen en tips. Met alle vragen over jezelf kun je bij haar terecht. Niets is haar te gek. Zij heeft in twee gesprekken een uitstekend beeld van mij geschetst, als een spiegel maar dan in woorden.

Zij verstaat de kunst zich goed uit te drukken op een rustige, heldere en warme manier, met hier en daar een vleug humor en altijd met de beide benen op de grond. Deborah maakt gebruikt van haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en coach in combinatie met uitgebreide en degelijke kennis van de astrologie.

Zij is intuïtief en beschikt over levenswijsheid. Bovenal is Deborah een zeer innemende en wijze vrouw met een creatief brein die mij altijd wakker schudt met haar interessante gedachtegang en rijkelijke ideeën. Zij is het toonbeeld van praktische spiritualiteit.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Marije Boot
Marije Boot
Eigenaar Boost by Boot / procesbegeleider / veranderkundige/ organisatiecoach systemisch werk

Deborah heeft het vermogen om op een hele betrokken persoonlijke manier haar ongelooflijke bron van kennis over de astrologie en mensen op een prachtige, integere manier aan je terug te geven. Informatie die zo helpend is om jezelf beter te begrijpen en ook als leidraden voor mijn leven. Ik ben elke keer onder de indruk in wat ze me kan terug geven.

Op basis van alleen maar mijn geboortedatum en geboortetijd weet ze een schat aan informatie over mijn persoonlijkheid, mijn kracht en valkuilen en mijn potentieel naar boven te halen.

Haar mensenkennis, liefde voor de mens en haar ongelooflijke leergierigheid naar alles wat astrologie te bieden heeft, heeft haar echt tot expert gemaakt in het kunnen duiden van deze niet-alledaagse informatie. Een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar verdiepende informatie over zichzelf. Maar je bent gewaarschuwd, want je komt heel wat te weten!

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Schelte Meinsma
Schelte Meinsma
Serial entrepeneur / professional geek / VR festivals / investor new technology

Deborah is geweldig! Eén en al passie en toewijding voor haar ‘vak’ Astrologie. Ik had de mazzel dat ze, ondanks ze exclusief op vrouwen richt, mijn geboortehorosocoop van a tot z wilde analyseren. Ik ben entrepreneur en wil altijd alles weten wat er te koop is op vlak van de psyche.

De analyse die Deborah maakt vanuit de sterren is hemels en geeft prachtige unieke inzichten. Heb er veel aan gehad en nog steeds! Deborah Cabau heeft een authentieke aanpak.

Ze is magisch, praktisch en logisch. Wat mij betreft is zij top of the bill. Kortom, een aanrader om je door haar te laten adviseren.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Dalarna van der Kemp
Darlana van der Kemp
Pianiste / pianodocent / eigenaar ‘PianolesAlmere’

Wat een opheldering tijdens mijn VIP-dag! Deborah heeft me heel veel inzichten en aanknopingspunten gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Ik weet nu waar mijn groeimogelijkheden liggen. Deborah leest en adviseert je als geen ander! Mijn astrologisch profiel gekoppeld aan mijn bedrijf en alle mogelijkheden die er zijn waren voor mij echte eyeopeners.

Super geïnspireerd ben ik aan de slag gegaan om mijn pianoschool naar the next level te brengen. Ik ben er klaar voor en Deborah heeft me de op veel fronten ideeën aangereikt en de laatste duw gegeven. En het voelt helemaal goed en het klopt bij de persoon die ik ben en waar ik nu sta in mijn leven.

Erg dankbaar en kan zeker Deborah van harte aanbevelen aan ondernemende vrouwen. Je denkt dat je al veel weet en ziet, maar wacht maar totdat je een dag met haar hebt doorgebracht.

Mircea Doornbos
Manager Kaap Doorn Conferentiecentrum / hospitality manager

Deborah heeft mij begeleid in zeer intensief proces van persoonlijk leiderschap. Tijdens deze zoektocht heeft zij mij geleid naar het herontdekken van mijn krachten, zodat ik nu als professionele crisismanager, kan zijn wie ik ben. Haar kijk op zingeving en voldoening slaat hierbij naadloos aan. Door haar vertaling van de horoscoopanalyse sta ik weer volledig in mijn kracht en maak ik het verschil in deze onzeker wereld. Met een scherp oog voor detail kan ik daarom goed en snel de vertaling maken en inspelen op de behoefte. Door te faciliteren en te coachen laat ik de afdelingen excelleren. Ik streef naar het hoogst haalbare resultaat en optimale tevredenheid middels strategische conceptontwikkeling met een focus op innovatie & inspiratie.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Benno van der Werf MBA RBA
Benno van der Werf MBA RBA
Management coach / adviseur Stichting Ondernemersklankbord / crowdfunding adviseur

Deborah is authentiek en bevlogen. Ze maakt je bewust van wie je bent, waar dingen vandaan komen en waar het heen gaat met jouw leven. En dat met liefde en respect voor je persoonlijke ontwikkeling en de reis van je ziel.

Ze combineert haar HR-kennis en ervaring met haar coachingsvaardigheden en legt zuivere en logische verbanden met astrologie. Prachtig werk.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Peter Vreijsen
Peter Vreijsen
Technical business analyst / industrial engineer

Ik ben een puur technisch persoon en ook nog eens man. Maar wat Deborah doet daar zouden meer mensen van moeten zijn. Iemand die jouw essentie in compacte taal verwoord en dan ook nog met zoveel plezier en liefde. Zij begrijpt als geen ander hoe nietig we als mens zijn en hoeveel invloed de kosmische krachten op ons hebben.

Deborah is heel authentiek door eeuwenoude wijsheid toe te passen in deze moderne tijd. Er zit aanstekelijke pret in haar blik als ze met je in contact is. Erg overtuigend. Mooi die rust die ze geeft en het perspectief dat ze biedt.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Chandra Schreinemachers- van der Heide
Chandra Schreinemachers- van der Heide
HR / provocatieve loopbaancoach / verbinder

Deborah’s kwaliteiten als astrologe gekoppeld aan haar communicatie is treffend en hierin in zij het precisie instrument.  Deborah heeft een perfect beeld weergeven waar mijn kwaliteiten liggen, waar ik hulp vandaan kan halen en waar de focus op ligt voor mijn eigen keuzes naar succes. Een topcoach voor elke vrouw.

WIE IS DEBORAH CABAU?

Deborah is sinds 2017 astrologisch businesscoach voor experts die willen doorgroeien naar 1.000.000 euro of meer per jaar. Haar geheime wapen is astrologie in combinatie met het verruimen van je spirituele intelligentie en high-end positionering. Met haar vijftien jaar ervaring als HR business partner heeft ze voor miljoenen personeel aangenomen in de corporate wereld. Deborah weet razendsnel talent op te sporen en te vertalen naar een lucratieve business.

Deborah helpt in haar mentorship jaartraject A Top Of The Bill Expert Business gevestigde kennisondernemers heel rijk te worden met hun hyperspecialisatie. Deborah is host van De Astrologie Podcast en auteur van Your Greatest Gifts From The Universe.

deborah cabau astroloog business strategie advies