MADE IN IBIZA

astrologie is mijn bijbel

Deborah is sinds 2017 astrologisch businesscoach voor experts die willen doorgroeien naar 1.000.000 euro of meer per jaar. Haar geheime wapen is astrologie in combinatie met het verruimen van je spirituele intelligentie en high-end positionering. Met haar vijftien jaar ervaring als HR business partner heeft ze voor miljoenen personeel aangenomen in de corporate wereld. Deborah weet razendsnel talent op te sporen en te vertalen naar een lucratieve business.

Deborah helpt in haar mentorship jaartraject A Top Of The Bill Expert Business gevestigde kennisondernemers heel rijk te worden met hun hyperspecialisatie. Deborah is host van De Astrologie Podcast en auteur van Your Greatest Gifts From The Universe.

Daarnaast is Deborah auteur van horoscooprapportages voor experts en eigenaar van horoscoopboeken.nl. Voor zowel Linda Magazine als Beau Monde heeft ze diverse artikelen geschreven en is ze zowel in Nederland als België bekend vanwege haar wekelijkse podcastshow De Astrologie Podcast die in de top 3 staat van best beluisterde en gewaardeerde podcasts op het gebied van spiritualiteit & esoterie. Haar bedrijf is volledig gebouwd rondom haar intellectueel eigendom en ze leert anderen hoe zij dit het beste voor hun eigen bedrijf kunnen opbouwen. Deborah is sterk in praktische spiritualiteit in relatie tot businessontwikkeling en omzetgroei. Daar is ze belachelijk goed in en daarom helpt ze er anderen graag mee.

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop
Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop vrouwen
Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop roeping

MIJN VISIE

Ik geloof dat er een gebruiksaanwijzing is van een ieder van ons. Ik geloof dat het universum ons aanknopingspunten biedt om sneller stappen te zetten dan dat we nu doen.

‘Ik geloof ook dat alleen ondernemende experts die investeren in persoonlijk leiderschap uiteindelijk de winnaars van morgen zullen zijn.’

Leiderschap begint met zelfkennis. Wie goed leiding kan geven aan zichzelf en aan het team zal meer gedaan krijgen dan wie dan ook. Deze kennisondernemers zijn rolmodellen voor velen. Maar niet iedereen zal zijn of haar dromen waarmaken. Niet zolang je niet weet waar jouw krachten liggen en wat jou saboteert om in je leiderschap te staan. Daarbij geloof ik ook dat ondernemers meer spiritualiteit in hun business moeten inzetten om aansluiting te vinden bij hun klanten. Ik geloof ook dat taal de brug vormt tussen jou en je klanten en dat daar vaak iets mis mee is omdat jij zelf nog niet de juiste snaar weet te raken. Jouw vibe past niet bij je boodschap en andersom. Als je niet de juiste taal spreekt zal niemand je volgen.

Mijn MIssie

Ik gebruik mijn sterke analytische vaardigheden, zesde zintuig en creatieve geest om mensen diep inzicht te geven in zichzelf en meer commerciële mogelijkheden voor zich te zien dan ze voor mogelijk houden. Ik onderzoek, inspireer en motiveer mensen om spiritueel te groeien, zodat de wereld om hen heen positief wordt beïnvloedt en de kassa rinkelt. De grootste spirituele daad die er is. Want kennis vergaren kan iedereen, maar jezelf verkopen niet!

NEW AGE MEDIUM

Van jongs af aan heb ik voorspellende dromen. Ik zie scenes voor me die nog moeten plaatsvinden en ik krijg namen en andere aanwijzingen door. Ook kan ik van nature lucide dromen. Ik besef dus in mijn dromen dat ik droom en ik kan ook in mijn dromen op zoek gaan naar antwoorden. Telkens kan ik in mijn dromen vliegen. Tijdens het vliegen overstijg ik het aardse en kan ik van de een naar de andere wereld vliegen. Als ik wakker word dan weet ik wat me te doen staat.

Ik ben geboren met een creatief en analytisch brein en een sterk zesde zintuig. Mijn intuïtie is zo scherp als een sashimimes. Als ik aan het werk ben, kom ik in contact met mijn hogere zelf. Op het moment dat ik iemands horoscoop analyseer krijg ik alle downloads vanuit een hoger bewustzijn. Dat wil zeggen dat ik mezelf nagenoeg uitschakel en dat ik dan uren achtereen over iemand kan schrijven omdat ik naast dat ik veel informatie uit de horoscoop haal, ook energetisch informatie doorkrijg van die persoon. Ik heb heldervoelende en helderwetende vermogens waardoor meer informatie tot mij komt. Ik laat me leiden tot het verhaal dat jouw horoscoop mij wil vertellen en dat vertaal ik naar bruikbare informatie. Ik weet niet alleen wat jou te doen staat maar ook hóe je dat het beste kan doen.

Eerst dacht ik dat het allemaal toeval was. Dat mijn fantasie erg groot moest zijn. Ik wist niet dat ik mediamieke gaven bezat. Maar toen mijn klanten tranen in hun ogen kregen, mooie reviews over me gingen schrijven en resultaten begonnen te boeken, had ik het bewijs dat ik van grote waarde ben voor degenen die mijn advies inschakelen.

Ik werk het liefst met ondernemers. Zij hebben net als ik de drive en ambitie om het maximale eruit te halen wat er in zit. Deze ondernemers willen ook diep gaan. Naar de kern. Ze zijn net als ik gedreven en houden van mijn innovatie en doortastende aanpak. Voel jij het ook kribbelen en ben je reuze nieuwsgierig? Let’s talk!

Deborah Cabau astrologie horoscoop talkies magazine broers en zussen
Ik heb maar liefst acht zussen en vier broers. Je kunt wel stellen dat ik veel heb geleerd van onze verschillende karakters. ©Talkies Magazine - Otto van den Toorn.

my roots

Ik werd op zondag 9 april geboren op Ibiza en ik heb daar tot mijn tiende levensjaar gewoond. Ik ben de tweede dochter van een Spaanse vader en Belgische moeder. Zelfredzaamheid staat centraal in mijn leven. Mijn moeder overleed toen ik elf was en mijn vader toen ik negenentwintig was. Mijn vader kreeg dertien kinderen bij vier verschillende vrouwen. Ons gezin was allesbehalve normaal, wel leerde ik hierdoor Nederlands, Engels en Spaans te spreken. Na de breuk van mijn ouders kwam ik in Nederland terecht, waar ik mij al heel snel thuis voelde vanwege het klimaat en de mentaliteit. Op mijn vijftiende ging ik het huis uit en sinds mijn zeventiende stond ik er financieel alleen voor.

Over mijn jeugd op Ibiza en mijn eerste kennismaking met astrologie heb ik een podcast opgenomen. Ik ben hierin heel openhartig over hoe het was om in de jaren tachtig en negentig op te groeien op het meest spirituele eiland van Europa.

astrologie-podcast-1
Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop bert

MY LOVE

Mijn partner Bert (Vissen) is niet alleen mijn liefdespartner, maar ook mijn partner in crime. Hij is zelf ook ondernemer en werkt achter de schermen ook in mijn bedrijf. Hij heeft de rol van integrator en stuurt mijn team aan. Hierdoor kan ik me richten op het geven van de allerbeste service aan mijn klanten. Samenwerken met je liefdespartner is fantastisch. Je raakt op elkaar ingespeeld, helpt elkaar herinneren aan wat er gedaan moet worden en viert samen successen zoals de inmiddels 25.000 downloads van De Astrologie Podcast.

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop kinderen

MY KIDS

Ik ben moeder van vier superleuke kids, waarvan drie bonuskinderen die om de week bij ons wonen: Dominique (Ram), Stijn (Boogschutter), Jojanneke (Ram) en Annefleur (Ram). Om de week is het bij ons thuis een oase van rust, waardoor ik veel meters kan maken met mijn spirituele business. Werken is voor mij een spirituele daad en een vorm van persoonlijke ontwikkeling.

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop diepswal 29

OUR HOME

Ik woon met mijn gezin in Leek, een dorp onder de rook van Groningen. We wonen landelijk en hebben een honderd jaar oude boerderij compleet verbouwd. We hebben alle originele boerderijelementen in ere hersteld, inclusief rieten dak, paardenstallen, gebinten, muurankers, stalraampjes en een erf van waaltjes. Het is nu een heuse boerderijvilla geworden waar ik altijd al van droomde!

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop natuur

FOTOGRAFEREN IS MIJN TWEEDE NATUUR

Ik ben zeer visueel ingesteld. Ik ben een beelddenker met oog voor details. Dat is ook de reden waarom ik de symboliek uit een horoscoop moeiteloos kan vertalen naar beeld en geluid. Ik ben een natuurmens die houdt van fotograferen. In mijn volgend leven ga ik door met mijn werk als astrologe maar fotograferen is zondermeer mijn tweede natuur, vooral natuurplaatjes schieten zijn favoriet.

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop taart
Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop gezin

COOKING & BAKING

Ik ben dol op koken, bakken en lang natafelen. We kijken thuis geen tv, maar voeren de mooiste gesprekken tijdens en na het eten. Het is onze manier van ontspannen en van gedachten wisselen. We voelen ons dan verbonden en maken plannen voor de toekomst, maar bovenal relativeren we het leven en laten we de dag met humor van ons afglijden. Zeer regelmatig wordt er ook muziek gedraaid en blèren we allemaal in koor mee. Een spirituele daad voor het gehele gezin, een echte aanrader!

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop podcast
De Astrologie Podcast tikte in bijna driekwart jaar 10.000 downloads and still counting. We hebben naar onze teamleden een taart gestuurd. Want successen vier je samen!
Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop kippen

CHICKENS ALS HOBBY

Ik ben dol op onze twaalf kippen en haan die rondscharrelen op ons erf en ons dagelijks eieren geven. Kippen zijn zeer gezellige huisdieren die ons erf super mooi opsieren. Zodra ze mijn stem horen komen ze aangewaggeld. Ze zijn handtam en honkvast. Je kunt je wel voorstellen wat voor huiselijk gevoel ze oproepen. Ik loop tussen de bedrijven door een paar keer per dag naar ze toe. Dat zijn voor mij de mini pauzes waarin ik me weer verbind met het aardse leven. Hokken uitmesten heb ik honderd keer liever dan een opgejaagd leven en dagelijks in de file staan.

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop dominique

WAAR IK BLIJ VAN WORD

Ik hou van kaarsen, veldbloemen en lounge- en pianomuziek op de achtergrond. Ik hou van schoonheid, netheid en rust. Ik kan genieten van de kleine dingen des levens zoals een zonsondergang, een vlinderstruik in volle bloei en de glimlach van een kind.

Mijn andere passies zijn muziek en documentaires kijken over niet alledaagse onderwerpen zoals wetenschap, kwantumfysica en de kosmos. Mijn favoriet is Cosmos: A Spacetime Odyssey met Neil deGrasse Tyson (astrofysicus die zich bezighoudt met o.a. exploderende sterren, dwergstelsels en de structuur van de Melkweg). Maar bovenal is mijn leven erop gericht om anderen te helpen met astrologie, om een gids te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een alternatieve en snellere manier om zichzelf beter te leren begrijpen en meer uit hun leven en business te halen.

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop huis
Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop leiderschap

Van het concert des levens krijgt niemand een programma. Behalve bij   Deborah.

Ik ben hier voor jou als je een spiekbrief van het leven nodig hebt. Ik kan in je horoscoop zien wat jouw roeping is, wat je zielsmissie is, welke resultaten je kunt halen met jouw diensten en welke klanten op jou zitten te wachten. Ik laat je zowel spiritueel als financieel groeien. Mijn geheime wapen? Astrologie. Plus mijn zesde zintuig en creatieve vermogens! Uniek? Behoorlijk uniek! Ik ben de eerste en enige businesscoach in Nederland die astrologie als bedrijfsstrategie inzet. En dat valt op. Ik word regelmatig benaderd door de pers en er duiken veelvuldig copycats op. Uiteindelijk valt natuurlijk mijn style en mijn methode niet te kopiëren.

Wil je weten hoe je verder kan komen met astrologie in jouw bedrijf? Wil je nog betere resultaten en meer voldoening en zingeving? Kun je meer rijkdom gebruiken? Plan dan vrijblijvend een discovery call met mij in. Dan verklap ik je alvast wat essentiële zaken uit jouw geboortehoroscoop waar je veel aan gaat hebben.

Video afspelen

De eerste stap naar succes is je angst voor zichtbaarheid overwinnen, zeker wanneer je je als expert positioneert. Mijn big coming out was op nationale televisie. Toen ik deze stap eenmaal had overwonnen, was de rest een piece of cake. Al voel ik nog altijd mijn diepgewortelde verlegenheid – niet te verwarren met onzekerheid.

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop ibiza

ASTROLOGIE ALS LEVENSFILOSOFIE

Mijn passie is astrologie. Wat ooit begonnen is als een hobby nam serieuze vormen aan naarmate ik meer ging leven volgens mijn eigen sterren. Voor mij is astrologie een waarheid als koe. Ik heb jarenlang naast mijn internationale baan als HR Business Partner bij onder andere Prénatal Moeder & Kind, gratis consulten gegeven aan vrienden en familie. Toen zij er successen mee gingen boeken nam de vraag naar mijn consulten toe. In de tussentijd had ik zelf te maken met crisissen in mijn leven. Mijn vader overleed kort nadat mijn relatie stuk was gelopen. Ik stond er toen met mijn dochter van drie, alleen voor. Ik besloot 100% te gaan navigeren op mijn eigen sterren. En dat heeft me geen windeieren gebracht. Integendeel! 

Ik zal je een paar dingen verklappen die ik nooit zou hebben gedaan als ik niet kon terugvallen op de kennis van mijn eigen geboortehoroscoop:

Mijn naam als merknaam laten registreren. Ja, ik ben het middelpunt van mijn bedrijf en mijn diensten. Mensen kopen mij. Dus laten we het beestje bij de naam noemen. Ik ben een personal brand en ik sta voor professionaliteit, kwaliteit en servicegerichtheid.

Ik ben een relatie aangegaan met iemand die drie schoolgaande kinderen heeft. Ik heb zelf maar één dochter, die inmiddels meerderjarig is. De ‘oude’ Deborah zou er niet aan zijn begonnen. Maar ik koos ervoor om op mijn horoscoop te vertrouwen dat het me veel zou brengen. En hoe! Mijn leven is rijker en gezelliger. Vier kinderen hebben die gek op je zijn is een zegen. Samen bouwen we aan sterke banden waar ik ook later op kan terugvallen.

Ik zou nooit op een boerderij gaan wonen en al helemaal niet met de verantwoordelijkheid van dieren erbij. En hier zit ik! Ik ben dol op onze kippen, ik heb meer tijd om te rommelen in de tuin en ik kook weer volop allerlei gerechten. Want tja, zes monden moeten gevoed worden. En ik heb er nog lol in ook. Nooit gedacht dat ik hiertoe in staat was. Het haalt het beste in me naar boven en ik heb zelfs alles bedacht voor onze interne verbouwing.
Ik ben zelfs goed gebleken in binnenhuis design. Ons huis kan zo in een landhuis magazine. Mijn creativiteit komt hier volledig tot bloei. Als je in de buurt bent, toeter dan even!

Ik heb een miljoenen erfenis uit elkaar moeten vlechten met veel vastgoed en tig erfgenamen. Een zeer langdurig proces dat heel complex in elkaar steekt en gevoerd moest worden in drie talen en met maar liefst dertien broers en zussen. En het is me gelukt! Ik heb er ontzettend veel door geleerd. Ik heb zaken opgelost waar ik doodsbang voor was. Vastgoed past niet bij meisjes vond ik, de administratie heb ik een broertje dood aan en rechtszaken voeren zijn zenuwslopend. En toch… I did it, geloof me. Na vijftien jaar deze last te hebben gedragen en gecoördineerd kan ik nu werkelijk alles aan.

Ik heb Amsterdam en mijn stulpje in ‘t Gooi ingeruild voor het Hoge Noorden. Ik heb er wel vijf jaar over gedaan om te kiezen om mijn hart te volgen. Mijn geliefde woonde daar. Ik snakte naar rust, naar thuiskomen. Maar ik moest wel eerst al mijn schepen verbranden. Een goed betaalde baan opzeggen, een huis verkopen tijdens de creditcrisis, mijn familie en vrienden achterlaten, mijn voorliefde voor de hoofdstad opgeven en bovenal mijn dochter wegtrekken uit een goed lopende co-ouderschap. Dat doe je niet even. Je denkt wel twee keer na voordat je je kind ontwortelt uit haar vertrouwde omgeving. Andere school, andere hobby’s, papa niet meer zo vaak zien, vrienden achterlaten en pas na jaren vonden we onze draai en willen wij allebei nooit meer weg. Mijn dochter voelt zich helemaal thuis met Groningen om de hoek. In mijn steren stond ook dat we door moesten zetten. Dat het even tegen zou vallen maar dat daarna een periode zou aanbreken van overwinning en geluk.

Ik heb de prijzen van mijn diensten verhoogd naar een passend prijsniveau. Kijk, ik ben een lichtwerker, een expert, een vak-idioot en heb onwijs veel kennis en een enorme creatieve geest. Het liefst ben ik heel de dag bezig met anderen te inspireren. Maar dat kan helaas niet. Ik heb veel me time nodig om bij te tanken en om tot geniale ingevingen te komen. Deze tijd is echt nodig, omdat ik dan veel beter in staat ben om iemand te voorzien van belachelijk goed advies. Dus heb ik drastische keuzes moeten maken, en allemaal ingegeven vanuit mijn sterren.

Ik werk alleen 1-op-1 en ik neem niet zoveel klanten aan. Voor de klanten die ik wel aanneem, ga ik door tot het gaatje. Dat geeft mij veel voldoening. Ik zie dat mijn klanten betere resultaten boeken en vol inspiratie aan de slag gaan met nieuwe bedrijfsplannen. Maar het verhogen van mijn prijzen betekende ook het einde van een groep klanten die ik niet meer kan helpen. Ik heb mensen moeten teleurstellen in het kader van zelfbehoud. Ook hier heb ik een switch gemaakt met klotsende oksels. Met als resultaat dat ik nu tijd voor mezelf houd en zelfs tijd heb om wekelijks podcasts op te nemen waar ik duizenden mee inspireer. Mijn zelfvertrouwen haal ik uit mijn sterren. Ik heb nul euro vergooid aan verkeerde investeringen.

Deborah-Cabau-astroloog-psycholoog-businesscoach-astrologie-geboortehoroscoop-astrologie-als-bedrijfsstrategie-spiritueel

Een spiritueel leven

In mijn leven heb ik twee fikse burn-outs gehad. Dat kwam omdat ik niet deed waar ik voor geboren was. Ik ben cum laude afgestudeerd en had mijn master HRM op zak. Organisatie- en arbeidspsychologie waren mijn beste vakken. Ik ging van de ene naar de andere baan en was een kei in het werven en selecteren van de juiste medewerkers. De juiste man op de juiste plek zetten was mijn handelsmerk geworden. Van directieleden tot mensen op de werkvloer. Maar na vijftien jaar vond ik het wel welletjes dat ik vaak de marionet van de directie was. Een rol die me niet past. Ook begonnen mijn werktijden me steeds meer dwars te zitten. Ik wilde werken waar en wanneer het mij uitkwam. Het werd tijd voor een heroriëntatie. Het werd tijd om mijn eigen sterren serieus te nemen. Sindsdien zit ik in een flow en voelt werken niet als werk. 

In mijn horoscoop is heel duidelijk te zien wat mijn roeping is maar ook hoe ik het beste voor mezelf kan zorgen. Ik ben op de wereld om anderen te helpen inzien wat hun talent is en hoe ze deze het beste kunnen inzetten. Ik heb een spirituele business opgezet om zo meer mensen te kunnen helpen. Dat kan alleen als ik ook goed voor mezelf zorg en mijn energieniveau bewaak. Daarom heb ik mezelf een heel spiritueel leven aangemeten.

Mijn ochtendritueel is zalig. Na het ontwaken neem ik de tijd om in bed nog een paar minuten te mediteren. Ik voel me dan gewichtloos en voel me één met alles. Langzaamaan stap ik in het kwantumveld. Ik ontwaak nooit met de wekker. Ik weet vaak niet eens welke dag het van de week is. Voor mij voelen alle dagen als weekend. Ik volg geen nieuws. Ik douche altijd heel heet en het liefst in het donker. Ik krijg tijdens het douchen geniale invallen die ik dan later op die dag uitwerk. 

Ik leef nu het leven waar ik altijd al van droomde. Een leven vol vrijheid, zingeving en vervulling. Een leven zoals helemaal bij mij als persoon past. En dat gun ik jou ook! Leven op je eigen voorwaarden met dat wat belangrijk voor je is. Ben je nieuwsgierig naar wat astrologie jou kan brengen? Plan vandaag nog een discovery call met mij in. Je hebt niets te verliezen en een wereld te winnen. 

 
Deborah-Cabau-astroloog-psycholoog-businesscoach-astrologie-karen-hamaker-zondag
Links Darby Costello - een gerespecteerde auteur en docent in astrologie uit Amerika - en rechts Drs. Karen M. Hamaker-Zondag - de Nederlandse gekroonde koningin van astrologie met de hoogste internationale onderscheidingen op het gebied van astrologie. Foto: privé archief Deborah.

MIJN ROLMODELLEN LINDA GOODMAN EN DRS. KAREN M. HAMAKER-ZONDAG

Iedere kennisexpert heeft een rolmodel nodig. Immers, de kennis die je eigenmaakt moet je weer van iemand anders leren en daar jouw eigen visie aan toevoegen en op jouw eigen manier neerzetten.

Ik heb veel te danken aan Drs. Karen M. Hamaker-Zondag. Zij heeft me aangestoken met haar voorliefde voor Jungiaanse psychologie. Haar eerste boek kwam uit in het jaar dat ik geboren werd, 1978. Via haar bekende kanariegele boekenreeks ben ik astrologie helemaal eigen gaan maken. Niet wetende dat twintig jaar later haar mooiste boek in mijn handen zou vallen via mijn intensieve coachopleiding voor professionals die ik toen volgde aan de School voor Coaching: Het Projectiemechanisme In De Praktijk. Dit boek verhoogt je zelfkennis en leidt tot meer mildheid naar jezelf en anderen toe. Ik voel me bevoorrecht dat ik met Karen en haar man Hans meerdere keren heb mogen lunchen en zij al mijn boeken persoonlijk heeft gesigneerd die ik in de loop der jaren van haar heb verzameld. Gold, pure gold!

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop karen hamaker zondag

Eén van de eerste Nederlandse boeken die ik in handen kreeg was het boek van Linda Goodman, Amerika’s belangrijkste astrologe. Linda schreef het eerste astrologieboek dat op de bestsellerslijst van de New York Times stond. In Nederland gingen er tonnen van haar boeken over de toonbank. En het is zeer waarschijnlijk dat jouw moeder, oma of tante een boek van haar nog ergens in de kast heeft staan. Zij heeft miljoenen mensen wereldwijd geholpen om hun levens, relaties en bedrijven te verbeteren door middel van haar bestsellers.

Ik ben haar in vele opzichten dankbaar. Door haar ben ik me verder gaan verdiepen in astrologie. Haar humor en beeldspraak raakt mij nog altijd. Pas jaren later kwam ik er achter dat zij op dezelfde dag geboren is als ik. Het schept een band: allebei vrouw, allebei vier kinderen, allebei astrologe, allebei pas rond ons 35ste professioneel gaan schrijven over astrologie en allebei ook nog eens op exact dezelfde dag geboren. 

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie Linda Goodman
Linda Goodman, geboren 9 april 1925 in Amerika, was een astrologe, poëet en romantica. Zij is mijn all time favoriete rolmodel als het gaat om astrologiekennis en haar gevoel voor taal.

MY QUEEN CAVE

Ik werk niet-locatiegebonden, maar ik werk veelal vanuit huis alwaar ik een prachtig kantoor heb waar ik me urenlang kan terugtrekken om horoscopen te analyseren, content te produceren en online te overleggen met mijn team. Ik noem mijn kantoor ook wel mijn ‘Queen Cave’. Daar heb ik een antieke kast vol boeken over astrologie, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Alle gegevens van mijn klanten bewaak ik met mijn leven en de telefonische kennismaking met klanten vindt hier ook veelal plaats.

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie als bedrijfsstrategie
Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie geboortehoroscoop

MIJN STERREN TEN DIENSTE VAN JOU

Om je goed te kunnen helpen hoeven we niet een soortgelijke horoscoop te hebben. Ongeacht jouw persoonlijke horoscoop en jouw sterrenbeeld kan ik je goed helpen. Waarom? Omdat horoscopen voor mij net muzieknoten lezen is. Er komt dus altijd muziek uit. Ik hoef jou dus niet te kennen om jou te kunnen helpen en adviseren met je bedrijf. Hoe bevrijdend en tijdbesparend is dat?!

Mijn netwerk is ongelooflijk groot en zeker in het zakenleven. Ik ben een auto-didact en kan in korte tijd veel over een onderwerp leren. Dat is ook de reden waarom ik volledig heb toegelegd op experts. Ik weet wat de uitdagingen zijn ongeacht de branche waarin je werkzaam bent als expert.

Ik snap dat je wilt weten hoe ík in elkaar steek en met welke kwaliteiten ik je kan helpen. Daarom vertel ik jou de drie belangrijkste punten uit mijn horoscoop en wat jij er aan hebt.

Deborah Cabau astroloog psycholoog businesscoach astrologie horoscoop geboortehoroscoop astrologe

Zon in Ram (hoe je me ervaart): pionierend, gedreven, daadkrachtig, vastberaden, leiderschap, ondernemerschap, ambitieus, voordoen, enthousiast, onafhankelijk, strijdlustig, moedig, risico’s aangaan, snel schakelen, aanmoedigend, inspirerend, nieuwe paden betredend, out of the box denker, groot voorstellingsvermogen, warmte en ‘vuur’ bij je weten los te maken.

Ascendant in Kreeft (hoe jij mij ziet): emotioneel intelligent, creatief, zesde zintuig, mega intuïtief en spiritueel onderlegd. Sterke gevoelssprieten. Gevoelig, mediamiek begaafd, lichtwerker, projector (volgens human design), observerend en in staat mensen en hun behoeften te lezen. Gevoel voor mystiek en alles wat te maken heeft met het onderbewuste. De moederarchetype: gastvrij, inlevend, verzorgend en koesterend.

Maan in Stier (wat jij mij bij voelt): praktisch, down to earth, dicht bij de natuur, methodisch, werken met stappenplannen, concreet, zakelijk, oog voor commerciële kansen en een groot financieel inzicht. Pragmatische aanpakker met een probleemoplossend vermogen. Niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit. Betrouwbaar. Wilskrachtig met doorzettingsvermogen. Goed met geld en investeringen. Lange adem. Steady rock and slowly but surely.

Deborah-Cabau-astroloog-psycholoog-businesscoach-astrologie-horoscoop-geboortehoroscoop-groepsfoto

Ik heb een psychologische achtergrond, 15 jaar werkervaring in het personeelsvak en ik ben gecertificeerd coach voor professionals. Daarnaast bezit ik de gave van vooruitziende blik. Ik onderscheid me in de markt vanwege mijn businessprogramma gebaseerd op jouw persoonlijke astrologie.

Iedereen kreeg bij geboorte een persoonlijke handleiding mee; de spiekbrief van het leven. Ofwel jouw eigen geboortehoroscoop. Het enige wat je nodig hebt, is iemand die de grote hoeveelheid kosmische informatie interpreteert en die voor jou praktisch maakt.
Wil jij betere keuzes maken die jou geen windeieren zullen leggen? Let’s talk!

Deborah-Cabau-astroloog-psycholoog-businesscoach-astrologie-geboortehoroscoop-astrologie-als-bedrijfsstrategie
deborah cabau Astrid Mast personal brand expert
Astrid Mast
Personal Brand Expert | Auteur ‘De Stijlbijbel’

Een VIP-programma bij Deborah gaat zoveel verder dan alleen een geweldige VIP-dag.

Ik heb het idee dat ik wel twee jaar vooruit kan met alle inzichten, ideeën, power en vertrouwen wat ik heb gekregen van Deborah nadat ik het VIP-programma bij haar volgde!

Deborah maakte op voorhand een minuscule analyse van mijn geboortehoroscoop en wat zij allemaal over mij kon vertellen en wist, was spot on, echt bizar.

Zo had ik de dag voordat ik naar haar toeging besloten een boek te gaan schrijven. Alleen twijfelde ik er enorm aan of het wel het goede moment was. Mijn vader was net overleden en ik was mantelzorger voor mijn zeer kwetsbare moeder geworden, wat me veel tijd kost. Tijdens de VIP-dag vroeg ze meteen of ik dit jaar wat ging publiceren, omdat het zó het moment voor mij en mijn business is, las ze in mijn geboortehoroscoop. En toen wist ik het zeker! Gas erop en schrijven maar. Het gaf me zo’n opluchting en vertrouwen om door te gaan.

Ondertussen heb ik mijn boek, ‘De Stijlbijbel‘ geschreven en ook daar heeft Deborah me enorm mee geholpen. Ze inspireerde me, had geweldige ideeën en ze daagde me uit om in een veel grotere versie van mezelf te stappen. Ik ben dé personal brand expert van Nederland en mag nu toch echt mijn grootsheid omarmen en mijn positie claimen.

Voor mijn verdere business zag ze ook magische mogelijkheden en gaf ze me inzichten wat het beste bij mij past. Zo is de ASTRID-methode ontstaan die ik nu aan het finetunen en uitrollen ben voor een hele leuke nieuwe doelgroep. Hierop was ikzelf niet snel gekomen, maar deze voelt zo goed en past bij mij waardoor ik me nog meer kan onderscheiden als businesscoach.

Mijn positionering heb ik nu nog veel scherper gekregen als dé expert in personal branding én als auteur van ‘De Stijlbijbel’. Ik weet wat ik te doen heb.

Weet dat ik echt heb getwijfeld om in te stappen omdat ik het programma een enorme investering vond. Maar ik heb geen moment getwijfeld over of het mij genoeg zou opleveren. Ik voelde tot in mijn tenen dat dit VIP-programma precies is wat ik nodig had. En dát gevoel heeft mij nog meer bevestigd dat ik echt altijd op mijn intuïtie kan vertrouwen.

Nogmaals dank Deborah voor alles wat je inmiddels voor mij hebt betekend. Ik voel me nog dagelijks gesteund door jou, terwijl ik alweer een half jaar geleden bij je was❣️

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Esther Bergsma
Esther Bergsma
Eigenaar Hoogsensitief.nl / HSP Expert / keynote spreker / auteur van diverse HSP-boeken

Deborah heeft op basis van haar HRM-kennis en haar gedegen astrologische kennis een nuchtere kijk op talenten en valkuilen. Ze kan treffend verwoorden waar kansen liggen om het optimale uit mensen te halen. Deborah is een warme en wijze coach, die je weer het hele plaatje laat zien. Aanrader, zeker wanneer je op een kantelpunt staat of je een spiekbrief wilt van je leven.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Linata Rutgers
Linata Rutgers
Eigenaar en DGA Verzuim & Zo / bestuurslid regiobestuur VNO NCW MKB Drenthe, bestuurslid Regioraad Noord Kamer van Koophandel

Deborah haar aanpak is heel erg op de mens af. Door haar kijk op het individu is zij in staat iemand inzichten te geven waar hij of zij in haar loopbaan zeker wat mee kan. Niet zweverig maar concreet en in Jip en Janneke taal. Ze heeft mij inzichten gegeven waardoor ik me begrepen voel en met meer vertrouwen een nieuwe weg ben ingeslagen. Zij begrijpt mij. Spot on!

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Janneke Huijben
Janneke Huijben
Eigenaar Ruimte geeft Rust / stresspreventiecoach / professional organizer

WOW! dat was mijn eerste reactie nadat Deborah mij liet kennismaken met deze fantastische tool; mijn astrologisch profiel. Aan de hand van slechts geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd heeft Deborah een schat aan informatie naar boven gehaald waar ik van onder de indruk ben.

Het is geen standaard verhaal waar ze mee komt, maar echt zeer persoonlijk. Zo vertelde ze me iets over mij waarvan ik diep van binnen weet dat het speelt, maar verder niemand. Het is alsof ze recht in je ziel kan kijken.

Hetgeen mij heel erg aanspreekt is dat wat ze me teruggaf alles behalve zweverig is. Zelfs het tegenovergestelde. Het is mooi en bijzonder om op deze manier meer over jezelf te weten te komen en nog mooier om zo de diepte in te gaan.

Als je behoefte hebt aan inspiratie, verdieping, of nog meer uit jezelf wilt halen als persoon of als ondernemer, dan beveel ik je Deborah zeer zeker aan!

Ze komt op mij over als een warme persoonlijkheid, zegt wat ze ervan vindt op een directe, maar prettige manier. Ik zie deze wijze van coaching als een zeer onderscheidende manier van persoonlijke ontwikkeling. Erg mooi en heel waardevol.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Rosa van Veen
Rosa van Veen
Eigenaar opleidingscentrum paardencoaching / paardencoach

Deborah is niet alleen een geweldige persoonlijkheid, een lief mens, ze is ook een ‘kei’ in wat zij doet. Zij coacht mensen naar de top.

Mijn ervaring met Deborah; ze haalt het beste in de mens naar boven. Ze heeft ‘vuur’ in mij los weten te maken. Net op het juiste moment heeft zij mij weten te triggeren om nog veel meer uit mijn bedrijf te gaan halen, nu en in de toekomst. Daardoor ervaar ik nog meer zelfvertrouwen, zie ik nog beter wat mijn hoofdtaken zijn en weet ik mij nog beter te verdiepen in mijn klanten.

Deborah is enthousiast, eerlijk en denkt in grote lijnen en mogelijkheden. Daarbij neemt ze de tijd die nodig is voor haar klant en voelt zij goed aan wat nodig is om het beste uit de ander naar voren te halen.

Opdat zij nog veel ondernemers verder mag gaan helpen! Je krijgt concrete tips om jouw business beter vorm te geven en om je daadwerkelijk verder te ontwikkelen. Echt zaken waar iedere ondernemer veel aan heeft.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Annelies Ludwig-Kaan
Annelies Ludwig-Kaan
Eigenaar SterkStaaltje / communicatiestrateeg / copywriter / copycoach

Deborah’s gaf me veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, zowel in mijn zakelijk als privé. Alles was ze zei was herkenbaar en vormde óf een nieuw inzicht, óf een bevestiging van iets wat ik eigenlijk best wist maar nog niet helemaal durfde toe te geven aan mezelf.

Maar wat voor mij het waardevolste was, was dat Deborah deze inzichten direct koppelde aan praktische adviezen. Geen zweverig gedoe, maar hele concrete adviezen en tips. Doordat Deborah haar grote kennis van astrologie combineert met haar jarenlange ervaring als HR-manager en coach voor professionals, heeft ze een hele grote meerwaarde als business coach. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak heb ik hele bruikbare adviezen gekregen, die ik meteen kan toepassen om zowel als mens als ondernemer verder te groeien.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Jacqueline Koppelman
Jacqueline Koppelman
Boek en tekstsupport / beeldend kunstenaar / levenscoach

Het goud-DNA oftewel de Gouden Driepoot van Deborah Cabau bestaat uit haar onuitputtelijke kennis van astrologie, haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en haar bijzonder rijke familiegeschiedenis. Deze drie bronnen komen samen in een bijzondere kwaliteit: verbeeldingskracht.

Deborah beschikt over het vermogen om alles zeer goed en helder onder woorden te brengen, creatief en beeldend, serieus en hier en daar met een vleug humor, en altijd eerlijk en integer. En uiteraard met de beide benen op de grond. Al is zij dat van geboorte, er zit geen woord Spaans bij.

Deborah gunt de ander werkelijk het allerbeste en geeft daarvoor waardevolle inzichten, richtlijnen en tips. Met alle vragen over jezelf kun je bij haar terecht. Niets is haar te gek. Zij heeft in twee gesprekken een uitstekend beeld van mij geschetst, als een spiegel maar dan in woorden.

Zij verstaat de kunst zich goed uit te drukken op een rustige, heldere en warme manier, met hier en daar een vleug humor en altijd met de beide benen op de grond. Deborah maakt gebruikt van haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en coach in combinatie met uitgebreide en degelijke kennis van de astrologie.

Zij is intuïtief en beschikt over levenswijsheid. Bovenal is Deborah een zeer innemende en wijze vrouw met een creatief brein die mij altijd wakker schudt met haar interessante gedachtegang en rijkelijke ideeën. Zij is het toonbeeld van praktische spiritualiteit.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Marije Boot
Marije Boot
Eigenaar Boost by Boot / procesbegeleider / veranderkundige/ organisatiecoach systemisch werk

Deborah heeft het vermogen om op een hele betrokken persoonlijke manier haar ongelooflijke bron van kennis over de astrologie en mensen op een prachtige, integere manier aan je terug te geven. Informatie die zo helpend is om jezelf beter te begrijpen en ook als leidraden voor mijn leven. Ik ben elke keer onder de indruk in wat ze me kan terug geven.

Op basis van alleen maar mijn geboortedatum en geboortetijd weet ze een schat aan informatie over mijn persoonlijkheid, mijn kracht en valkuilen en mijn potentieel naar boven te halen.

Haar mensenkennis, liefde voor de mens en haar ongelooflijke leergierigheid naar alles wat astrologie te bieden heeft, heeft haar echt tot expert gemaakt in het kunnen duiden van deze niet-alledaagse informatie. Een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar verdiepende informatie over zichzelf. Maar je bent gewaarschuwd, want je komt heel wat te weten!

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Schelte Meinsma
Schelte Meinsma
Serial entrepeneur / professional geek / VR festivals / investor new technology

Deborah is geweldig! Eén en al passie en toewijding voor haar ‘vak’ Astrologie. Ik had de mazzel dat ze, ondanks ze exclusief op vrouwen richt, mijn geboortehorosocoop van a tot z wilde analyseren. Ik ben entrepreneur en wil altijd alles weten wat er te koop is op vlak van de psyche.

De analyse die Deborah maakt vanuit de sterren is hemels en geeft prachtige unieke inzichten. Heb er veel aan gehad en nog steeds! Deborah Cabau heeft een authentieke aanpak.

Ze is magisch, praktisch en logisch. Wat mij betreft is zij top of the bill. Kortom, een aanrader om je door haar te laten adviseren.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Dalarna van der Kemp
Darlana van der Kemp
Pianiste / pianodocent / eigenaar ‘PianolesAlmere’

Wat een opheldering tijdens mijn VIP-dag! Deborah heeft me heel veel inzichten en aanknopingspunten gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Ik weet nu waar mijn groeimogelijkheden liggen. Deborah leest en adviseert je als geen ander! Mijn astrologisch profiel gekoppeld aan mijn bedrijf en alle mogelijkheden die er zijn waren voor mij echte eyeopeners.

Super geïnspireerd ben ik aan de slag gegaan om mijn pianoschool naar the next level te brengen. Ik ben er klaar voor en Deborah heeft me de op veel fronten ideeën aangereikt en de laatste duw gegeven. En het voelt helemaal goed en het klopt bij de persoon die ik ben en waar ik nu sta in mijn leven.

Erg dankbaar en kan zeker Deborah van harte aanbevelen aan ondernemende vrouwen. Je denkt dat je al veel weet en ziet, maar wacht maar totdat je een dag met haar hebt doorgebracht.

Mircea Doornbos
Manager Kaap Doorn Conferentiecentrum / hospitality manager

Deborah heeft mij begeleid in zeer intensief proces van persoonlijk leiderschap. Tijdens deze zoektocht heeft zij mij geleid naar het herontdekken van mijn krachten, zodat ik nu als professionele crisismanager, kan zijn wie ik ben. Haar kijk op zingeving en voldoening slaat hierbij naadloos aan. Door haar vertaling van de horoscoopanalyse sta ik weer volledig in mijn kracht en maak ik het verschil in deze onzeker wereld. Met een scherp oog voor detail kan ik daarom goed en snel de vertaling maken en inspelen op de behoefte. Door te faciliteren en te coachen laat ik de afdelingen excelleren. Ik streef naar het hoogst haalbare resultaat en optimale tevredenheid middels strategische conceptontwikkeling met een focus op innovatie & inspiratie.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Benno van der Werf MBA RBA
Benno van der Werf MBA RBA
Management coach / adviseur Stichting Ondernemersklankbord / crowdfunding adviseur

Deborah is authentiek en bevlogen. Ze maakt je bewust van wie je bent, waar dingen vandaan komen en waar het heen gaat met jouw leven. En dat met liefde en respect voor je persoonlijke ontwikkeling en de reis van je ziel.

Ze combineert haar HR-kennis en ervaring met haar coachingsvaardigheden en legt zuivere en logische verbanden met astrologie. Prachtig werk.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Peter Vreijsen
Peter Vreijsen
Technical business analyst / industrial engineer

Ik ben een puur technisch persoon en ook nog eens man. Maar wat Deborah doet daar zouden meer mensen van moeten zijn. Iemand die jouw essentie in compacte taal verwoord en dan ook nog met zoveel plezier en liefde. Zij begrijpt als geen ander hoe nietig we als mens zijn en hoeveel invloed de kosmische krachten op ons hebben.

Deborah is heel authentiek door eeuwenoude wijsheid toe te passen in deze moderne tijd. Er zit aanstekelijke pret in haar blik als ze met je in contact is. Erg overtuigend. Mooi die rust die ze geeft en het perspectief dat ze biedt.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Chandra Schreinemachers- van der Heide
Chandra Schreinemachers- van der Heide
HR / provocatieve loopbaancoach / verbinder

Deborah’s kwaliteiten als astrologe gekoppeld aan haar communicatie is treffend en hierin in zij het precisie instrument.  Deborah heeft een perfect beeld weergeven waar mijn kwaliteiten liggen, waar ik hulp vandaan kan halen en waar de focus op ligt voor mijn eigen keuzes naar succes. Een topcoach voor elke vrouw.

What are you waiting for?