ASTROLOGIE ALS BEDRIJFSSTRATEGIE

FIND YOUR GOLD

Wanneer je niet 100 procent weet wat jou uniek maakt, waarom je hier bent en wat je te bieden hebt … zul je je ongemakkelijk voelen bij het promoten van je product en/of dienst:

  • Je voelt geen flow, want er is geen richting.
  • Jouw klanten voelen zich niet met jou verbonden, omdat jij iets doet wat niet bij je past.
  • Jouw boodschap kun je niet van de daken schreeuwen, omdat jij niet weet wat die is.
  • Waar je zielsgoed in bent doe je niet, omdat je niet je volledig potentieel kent. 
Hands holding nest with golden eggs

Leverage Your Soul Business

VOOR ONDERNEMENDE AMBITIEUZE VROUWEN HEB IK EEN METHODE VOOR SNELLE EN GROTE DOORBRAKEN ONTWIKKELD:

ASTROLOGIE ALS BEDRIJFSSTRATEGIE

Het doel van deze methode is om op basis van je aangeboren kwaliteiten, kracht én energie jouw bedrijf nog verder uit te bouwen. Deze methode pas ik een-op-een toe. Het voordeel van deze intensieve, compacte methode is dat het kort duurt en direct toepasbaar is.

Hoe ziet de Live Dag eruit?

Tijdens een live dag brengen wij een dag met elkaar door op een mooie locatie in Drenthe. We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Voorafgaand aan deze dag hebben wij tijdens een telefonische intakegesprek jouw grootste struikelblokken doorgenomen. Ik neem daarna weken de tijd om in jouw horoscoop te duiken. Ik analyseer waar jij in jouw ontwikkeling staat zodat ik je kan vertellen wat er moet gebeuren voor jouw volgende grote doorbraken. Door mijn diepgaande voorbereiding kan ik je garanderen dat ik jouw karakter én persoonlijke ontwikkelingsreis sterk kan duiden. Afhankelijk van jouw vraagstelling en wat ik tegenkom tijdens mijn grondige studie zal ik je helpen bij het vinden van niet alleen de nodige antwoorden, maar je ook super gave ideeën aanreiken. Mijn talent en voor jou grote toevoegde waarde is dat ik je kansen kan laten zien waar jij nog niet aan hebt gedacht.

LATEN WE JOUW ROEPING, PAD, TALENTEN, NICHE EN DOELGROEP HELDER HEBBEN ZODAT JE KAN DOEN WAAR JE VOOR OP AARDE BENT.

Video afspelen

Wat wordt er tijdens de Live Dag behandeld?

Geen live dag verloopt inhoudelijk identiek.  Mijn benadering is altijd positief en motiverend.  Afhankelijk van de vraagstelling behandel grofweg drie thema’s.

  1. KARAKTER Hoe kom je in beweging? Waar ligt jouw motivatie? Met welke brandstof gaat jouw motor lopen? Waar liggen diep van binnen jouw echte verlangens? Waar liggen je behoeftes op zielsniveau? Hoe verhoud jij je tot geld? Waar toon je persoonlijk leiderschap en hoe? Waar zit jouw overtuigingskracht? Hoe houd jij mentaal en fysiek fit? Wat is écht jouw roeping? In hoeverre strookt die roeping met wat je nu doet? Lig je op koers? Welke energieën komen erop je pad?  Wat zijn de meevallers en de uitdagingen?
  2. PRODUCTEN EN DIENSTEN Wat is jouw dienst en/of product, hoe ontwikkel je die dienst of dat product of bouw je verder uit? Hoe voorkom je dat jouw unieke dienst en/of product niet gekopieerd wordt? Hoe waardevol is jouw product en/of dienst? Wat is de toegevoegde waarde ervan? Wat valt eraan te verbeteren? Wat is jouw markt en waar liggen de nieuwe kansen?
  3. ORGANISATIE Wat is écht jouw missie? waar liggen de quick wins op korte termijn? Wat kan je beter uitbesteden ? Hoe houd je iedereen op koers. Hoe zit het met jouw ondernemerskwaliteiten in termen van marketing, sales, finance etc? Waar loop je steeds op vast en hoe kan je dit verhelpen? Waar laat je winst liggen? Voor dit onderdeel geldt dat we hierover met elkaar in gesprek gaan als jij daar behoefte aan hebt dan wel wenselijk vindt. Niet iedereen vindt het fijn om anderen in de keuken te te laten kijken. Mijn ervaring is dat de eerste twee thema’s het grootste effect op het derde en laatste hoofdthema zal hebben.

Bovenstaande drie thema’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en continu aan verandering onderhevig, dat spreekt voor zich. En dat geldt ook voor het samenvallen van jouw bedrijfsgroei met jouw persoonlijke groei en vice versa. Dus, als je toe bent aan écht persoonlijke aandacht in een écht persoonlijk onderhoud, dan is een exclusieve Live Dag met Deborah zeer geschikt voor jou.

IK BEN HIER OM JE TE HELPEN HERINNEREN
WIE JE BENT, EN WAT JE LEVENSMISSIE IS.

Wat is het resultaat van De Live Dag?

De Live Dag is vrij intensief. Uiteraard krijg je een map mee naar huis met al je astrologische berekeningen. Je gaat tijdens de Live Dag zo ontzettend veel over jezelf horen en uit ervaring weet ik dat je niet alles direct kunt opnemen laat staan onthouden. Dat is heel normaal. En daarom maak ik ook een audio-opname voor je. Zo kan je alles op je gemak terugluisteren. Zelfs over een jaar haal je er nog waardevolle inzichten uit. Na deze dag keer je vol inzichten en inspiratie weer naar huis. Je weet veel beter te benoemen en te zien waar jouw kracht ligt en hoe je deze kunt inzetten in jouw bedrijf, om zo volgende stappen te zetten. Heel concreet en to the point. Waar voor je tijd, energie en geld. Want deze investering in jezelf gaat zich weer uitbetalen in de vorm van meer energie door een betere aansluiting met wat je doet en met wie je werkt én meer omzet omdat je de producten en diensten zodanig gaat leren vermarkten dat ze winstgevender zijn.

bedrijfsstrategie

Tot slot!

Je geboortehoroscoop is een unieke blauwdruk van wie je in essentie bent. We zijn allemaal onderweg te worden wie we in essentie zijn. Onze horoscoop laat routes, potenties, kansen, thema’s, levenslessen en tijden van verandering voor spirituele ontwikkeling zien. Lang niet elke behoefte zien geheel of gedeeltelijk vervuld. Dat komt, omdat we in onze jeugd gevormd zijn en ons met alle opvattingen en overtuigingen die daarbij horen aangepast gedragen.
Ook kunnen we rollen op ons genomen hebben die eigenlijk niet bij ons passen, omdat we daarmee aan de verwachtingen van onze ouders voldeden en zo aandacht en liefde kregen.
Ik spoor je talenten op maar ook je belemmerende blokkades en verstrikkingen. Niets engs aan! Door inzicht te krijgen in je terugkerende thema’s en gewoontes kun je zien welk invloed dat heeft op je functioneren. Je groeit enorm door het licht dat we hier op schijnen. Om jouw business te kunnen laten groeien is het van groot belang dat je geestelijk, spiritueel en mentaal groeit. Want groeien is waar je naar verlangt!

Tijdens de Live Dag dring ik op basis van jouw horoscoop door tot in je vezels. Ik benader je tot op zielsniveau. Op dat niveau gebeurt er iets magisch. Zo’n Live Dag met mij is life changing. Vóór onze Live Dag heb ik vier weken nodig om jouw horoscoop tot in de mooiste details te analyseren. Ik kijk naar alles wat bruikbaar is om een winstgevende onderneming verder uit te bouwen.

Een exclusieve Live Dag met Deborah is geschikt voor je:

 Als je een bedrijf hebt of mede-compagnon bent binnen een bedrijf.

 Als je het gevoel hebt op een spoor te zitten dat niet meer past bij je roeping en energieniveau. Of als je wel je roeping hebt gevonden maar daaraan nog geen handen en voeten weet te geven.

 Als je wilt weten welke weg voor jou gouden eieren legt in termen van meer energie, voldoening en winst.

Bij mij geen ingewikkelde aanmeldprocedures, geen coachcalls, geen videolessen, geen derden die met je bezig zijn. Nee just me, Deborah. Voor jou alleen zodat je na jouw Live Dag weet wat je te doen staat. Persoonlijker bestaat niet.

Ik kan helaas niet iedereen helpen en jij wil vast voelen en horen hoe ik overkom en klink en wat ik precies voor je kan betekenen. Een gratis telefoongesprek gaat daarom altijd vooraf aan een Live Dag waarna we beiden daarna kunnen besluiten om de Live Dag te plannen.  Je kunt hieronder een gratis 45 minuten telefonische discovery sessie in mijn digitale agenda boeken. Tijdens ons gesprek werp ik alvast een blik in je horoscoop. Zeer waardevol wat ik je te vertellen heb.

Ik ga 100% voor jouw succes! Integriteit staat bij mij met stip op nummer 1. Alles wat tussen ons is gezegd en besproken blijft tussen ons. Ik ben als een oester: gesloten en discreet.

X Deborah